מתכונים למנות עיקריות

אטריות אורז עם דלעת וג’ינג’ר, בליווי ירקות

אטריות אורז מלא עם בצל סגול, פטריות וקישואאטריות אורז עם דלעת וג’ינג’ר, בליווי ירקות. ללא גלוטן.

מרכיבים

בצל סגול
סלסלת פטריות לבנות או חומות
קישוא
שליש חבילת אטריות אורז עם ג’ינג’ר ודלעת (החבילה מחולקת ל3 ע”י היצרן)
מלח גס, ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

חותכים את הבצל לרצועות, ומטגנים במחבת עם שמן זית עד להשחמה קלה.
חותכים את הקישוא והפטריות לקוביות ומוסיפים אותם לבצל, מטגנים יחד עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב קל.
מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן
מיד בתום בישול האטריות, מסננים ומוסיפים אותן לירקות שבמחבת, מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים הכל יחד כדקה.
מגישים מיד ואוכלים חם.

[printfriednly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה