אטריות אורז עם אצות וואקמה

של מיכל דינר

אטריות אורז מלא עם אצות וואקמה אפונה וחומוס
אטריות אורז מלא אורגניות עם אצות וואקמה מוקפצות עם אפונה ירוקה וגרגירי חומוס ברוטב סויה. המנה מתאימה כתוספת לכל ארוחה, ואף כמנה בפני עצמה. היא מכילה מעט שומן, וללא גלוטן. גרגירי החומוס ביחד עם אטריות האורז נותנים לנו חלבון מלא ומשביע.

מצרכים (לכ-2 מנות)

שליש חבילת אטריות אורז מלא אורגניות עם אצות וואקמה של "השדה" (האריזה מחולקת ל-3)
כוס אפונה ירוקה עדינה קפואה, מבושלת קלות
חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים
כף שמן זית כתית מעולה
כף רוטב סויה ללא גלוטן
תבלינים לפי הטעם: מלח ים ופלפל גרוס

אופן ההכנה

מבשלים את האטריות בהרבה מים ומסננים (אין צורך לשטוף).
מערבבים מיד יחד עם כל שאר המרכיבים על אש קטנה עד למיזוג הטעמים.
אוכלים חם.
בתיאבון!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה