אטריות אורז חום עם ירקות

של מיכל דינר

אטריות אורז חום מלא עם בצל, פטריות, פלפל, כרוב, גזר וזוקיני

אטריות אורז חום עם ירקות, ללא גלוטן. גם הילדים טרפו!

מרכיבים

בצל לבן גדול, חתוך לפרוסות
בצל סגול, חתוך לפרוסות
גזר גדול חתוך למקלות
פלפל אדום גדול חתוך לרצועות
פטריות לבנות או חומות, חתוכות לפרוסות
כוס כרוב לבן חתוך לרצעות
זוקיני חתוך לקוביות
שקית אטריות אורז חום ELBOWS
מלח ים, פלפל גרוס ורוטב סויה, לפי הטעם

אופן ההכנה

מטגנים במחבת רחבה עם מכסה את הבצלים בשמן זית, עד שהבצל מתרכך.
מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן
מוסיפים למחבת את שאר הירקות וממשיכים לבשל במכסה סגור עד שכל הירקות מתרככים ומגירים נוזלים.
מוסיפים גם את התבלינים, הסויה והאטריות המבושלות, ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים.
מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר.

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה