תוספת קלילה וטעימה בזמן קצרצר.
מרכיבים (לשתי מנות)
1/3 חבילת אטריות אורז בר אורגניות
כוס גרגירי תירס מבושלים
2 כפות שמן זרעי ענבים או שמן זית
כף רוטב סויה אורגני ללא גלוטן
תבלינים: פלפל שחור גרוס, מוסקט מגורר.
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות בהרבה מים עם מעט מלח, עד שהן נגיסות (אל-דנטה), מסננים ומחזירים לסיר.
מוסיפים את התירס, רוטב הסויה והתבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב עדין לכמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
אוכלים חם.
בתיאבון!
[printfriendly]
שתפי: