אורז קוקוס ואפונה

של רותם ברנר

unnamed

נשאר לכם אורז לבן/מלא במקרר אחרי בישולי השבת? הנה מנה לצהרים במינימום הכנה שתתאים גם לילדים שחוזרים מבית הספר וגם לגדולים.
הכמויות מתאימות לכמות האורז שיש לכם בבית אפשר כמובן לשנות (להגדיל ולהקטין בהתאם)

מצרכים

2 כוסות אורז בסמטי מבושל
3/4 כוס אפונה קפואה
1/2 בצל קצוץ דק
כף שמן קוקוס

הוראות הכנה

1.שמים את האפונה בקערה, שופכים מעל מעט מים רותחים כדי שתתרכך ותפשיר מעט, מסננים ומנחים בצד.
2. מחממים מחבת מוסיפים את כף שמן הקוקוס ווהבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף, מוסיפים את האפונה וממשיכים בטיגון
כ 2 דקות
3.מוסיפים את האורז למחבת, מערבבים היטב את כל הרכיבים כך שהאורז יכוסה בשמן הקוקוס , ממשיכים בבישול על אש נמוכה כ 2-3 דקות עד שהאורז חם וכל הרכיבים התאחדו
4. מסירים מהאש ומגישים

* ניתן להוסיף שקדים קלופים או צנוברים ולקשט בעלי נענע ופטרוזליה

בתיאבון!

המתכון של רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא. רותם מאמינה כי למזון יש השפעה על גופינו ובריאותו וישנה חשיבות למה ואיך אנחנו אוכלים וכן ביכולת של מזון למנוע או לרפא מחלות. רותם שואפת לעזור לאחרים ללמוד קצת יותר על אורח חיים בריא ותזונה נכונה, ולהראות שזה לא כזה מורכב וקשה כמו שחושבים וכל מה שנדרש זה שינויים קטנים בשביל להצליח.
מוזמנים לבקר באתר של רותם

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן