אדממה (פולי סויה) מוקפצים עם ירקות ודלורית

של מיכל דינר

אדממה מוקפץ עם ירקות

בפולי הסויה, אדממה, יש חלבון מלא, הם משביעים וקלים להכנה והבישול שלהם אינו ארוך.
ממליצה לחתוך את כל הירקות מראש, לבשל את פולי הסויה לפני שמתחילים עם ירקות.
זמן ההכנה כשעה ונוצרת מנה שמכילה את כל אבות המזון והיא בעצם ארוחה שלמה ומשביעה.

מרכיבים

ירקות חתוכים להקפצה: בצל, שום, פלפל אדום, סלסלת פטריות.
דלורית קטנה חתוכה לקוביות
שקית אדממה (פולי סויה) קפואה
תבלינים לפי הטעם.

אופן ההכנה

מבשלים בסיר עם הרבה מים ומעט מלח את פולי הסויה עד שהם מוכנים לאכילה, ומסננים.
במחבת טובה מטגנים את הירקות החתוכים, מטגנים עד שהם מתרככים ואז מוסיפים את האדממה.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם כמו: מלח, פלפל גרוס, כורכום או חוויאג', צ'ילי, פפריקה וכו'.
וממשיכים לערבב על אש נמוכה כמה דקות לספיגת הטעמים. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים חם.

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה