20 מתכוני פטריות שיוכיחו שזה חומר הגלם הכי טוב

אמנם יש כאלה שלא אוהבים פטריות (כן, יש כמה בודדים כאלה), אבל אצלנו בבית בכל אופן – מתים עליהן. מטוגנות, אפויות, קצוצות, פורטבלו, שמפיניון, שיטאקי, בתוספות ובמנה העיקרית. הן תמיד תמיד טעימות, ובלתי אפשרי כמעט לפשל איתן. אם איכשהו לא הבנתם כמה חומר הגלם הזה מעולה, אספנו לכם עשרים מתכוני פטריות שיעזרו לכם להבין את זה. אזהרה: המראות עלולים להיות מאוד מאוד לא קשים, ומאוד מגרים. המשך הצפייה על אחריותכם בלבד.

פשטידת פטריות וטחון מן הצומח

צפו במתכון של טבעוניקה >

בורקס

בורקס

חינקאלי פטריות ועדשים של ננוצ’קה

חינקאלי פטריות ועדשים של ננוצ’קה

מרק פטריות בלחמניית ערמונים קלויים

מרק פטריות בלחמניית ערמונים קלויים

טאפאס פטריות חריפות

טאפאס פטריות חריפות

המבורגר פטריות מפתיע

המבורגר פטריות מפתיע

תפו”א ופטריות בתנור

תפו”א ופטריות בתנור

טופו עם פטריות ואפונה

טופו עם פטריות ואפונה

תבשיל פטריות וטופו

תבשיל פטריות וטופו

לביבות תפוחי אדמה ופטריות

לביבות תפוחי אדמה ופטריות

פסטה ברוטב פטריות וקרם קוקוס

פסטה ברוטב פטריות וקרם קוקוס

המבורגר פטריות של אגאדיר

המבורגר פטריות של אגאדיר

מרק פטריות וגריסי פנינה

מרק פטריות וגריסי פנינה

פטריות מטוגנות בבצק בירה

פטריות מטוגנות בבצק בירה

מוקפץ טופו ופטריותמוקפץ טופו ופטריות

פטריות חורש ממולאות בקרם קשיו וכוסברה

פטריות חורש ממולאות בקרם קשיו וכוסברה

פטריות ממולאות פסטו זיתים

פטריות ממולאות פסטו זיתים

אהבתם? שתפו:

אולי גם הרשימות האלה יעניינו אותך...

3 תגובות

השאר תגובה