מתכונים לקינוחים

עוגיות בננה

עוגיות בנננה

היו לי בבית כמה בננות שאיך נאמר… כמעט והגיע זמנן. כדי לא לבזבז אותן הכנתי בצ׳יק עוגיות שוות שלא מצריכות מאמץ מיותר. הן בריאות – ללא סוכר, ומשביעות – עם שיבולת שועל, וכמובן ממש טעימות.
אז קדימה, 5 דקות הכנה ועוד 15 דקות אפייה ויש לכם עוגיות שכיף לזלול ליד הקפה.

מצרכים לכ-16 עוגיות

2 בננות בשלות
¼ כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אגבה
½1 כוסות שיבולת שועל, להכנה מהירה
½ כוס קמח מלא
50 גרם שוקולד, או ⅓ כוס שוקולד צ׳יפס

אופן ההכנה

מועכים את הבננות בקערה, מוסיפים אליה בהדרגה את שאר המרכיבים תוך כדי ערבוב: שמן, וניל, אגבה, שיבולת שועל, קוואקר ושוקולד.
יוצרים כדורים (ביד או בעזרת 2 כפיות) ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור, בחום בינוני (180 מעלות) לכ-15 דקות או עד שהעוגיות משחימות מעט.
ממליצה לבדוק אחרי 10 דקות איך הן – כי החום משתנה מתנור לתנור.

בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

השאר תגובה