מתכונים למנות עיקריות

טופו “במבה”

735700_3514235634366_1886910001_o

מצרכים

חבילת טופו (300 גרם)
כף גדושה חמאת בוטנים
3 כפות סוכר
2 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
2-3 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן זית על אש גבוהה ומערבבים מדי פעם. בינתיים מערבבים את שאר המצרכים בקערה עד שנוצרת תערובת חלקה יחסית. כשהטופו עשוי טוב (צריך להיות קצת קריספי, צהבהב מהשמן) מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב. מטגנים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך . מגישים עם אורז/נודלס.
זה הכי טעים בעולם. בתאבון!

* במקור המתכון לרוטב הוא של מאיה מ”בצק אלים” שמדללת אותו ומכינה רוטב לנודלס חורפי ומהמם.

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

8 תגובות

השאר תגובה