מתכונים למנות עיקריות

תבשיל עדשים, תרד ועגבניות

תבשיל עדשים, תרד ועגבניות

מצרכים

2 שיני שום קצוצות
ג’ינג’ר קצוץ
עדשים ירוקות מבושלות
מדליון תרד קפוא
עשבי תיבול לפי הטעם (שמיר, פטרוזיליה, כוסברה)
תבלינים (כמון, כורכום, פפריקה מתוקה)
2 עגבניות חתוכות לרבעים
4 כפות רסק עגבניות
טחינה גולמית – להגשה

הוראות הכנה

מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את השום והג’ינג’ר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את שאר הרכיבים למחבת (חוץ מהטחינה) – מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
להגיש עם טחינה גולמית ולימון (ומומלץ לחסל עם חלה).
הצעות גיוון:
להחליף את העדשים בחומוס – זה יתן מרקם יותר נגיס, ומי שאוהב יכול להוסיף חצילים לבישול.
בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

2 תגובות

השאר תגובה