מתכונים למנות עיקריות

שעועית צהובה ברוטב עגבניות על מצע פירה רך

שעועית צהובה ברוטב עגבניות על מצע פירה

מנה מקסימה וטעימה, גם להורים וגם לילדים. ללא גלוטן.

המרכיבים לשעועית

שקית שעועית צהובה קפואה
קופסת עגבניות מרוסקות (260 גרם)
כף קטשופ
מלח ופלפל גרוס, לפי הטעם
אבקת צ’ילי חריף (אופציונלי), לפי הטעם

המרכיבים לפירה

כ-10 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ורחוצים
מלח ומוסקט טחון, לפי הטעם
שמן קוקוס, כף או שתיים לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים בסיר את השעועית הצהובה ומסננים.
מוסיפים את כל המרכיבים, מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומבשלים בסיר גדול.
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר ומועכים בקערה.
מוסיפים 2 כוסות ממי הבישול ואת התבלינים ושמן הקוקוס ומערבבים.
עורמים בצלחת מהפירה ומעליהם מהשעועית המבושלת.
אוכלים חם ונהנים…

[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה