מתכונים למנות עיקריות

שניצל טופו בפירורי קורנפלקס ללא גלוטן

שניצל טופו בפירורי קורנפלקס ללא גלוטן

מצרכים

חבילת טופו (300 גרם)
חצי כוס סילאן תמרים טבעי
חצי כוס רוטב סויה ללא גלוטן
2 כוסות קורנפלקס ללא גלוטן מכל סוג שאוהבים (אפשר כוס קורנפלקס + כוס פצפוצי אורז ללא סוכר)
מעט מלח.
2 כפות קורנפלור + 6 כפות מים

הוראות ההכנה

פורסים את הטופו לפרוסות בעובי חצי ס”מ
משרים בסילאן+רוטב הסויה, ללפחות שעתיים.
טוחנים במעבד את הקורנפלקס עד למרקם של פירורי לחם ומערבבים עם מעט מלח.
בקערה מערבבים היטב את הקורנפלור עם המים.
מעבירים כל פרוסת טופו מהמשרה לבלילת הקורנפלור ומצפים בפירורים.
מטגנים עד שמזהיב והופכים לצד השני.
אוכלים חם. טעים גם קר.

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

השאר תגובה