מתכונים לקינוחים

קרואסון שוקולד בשני מרכיבים

IMG_20141108_072458

אחד הדברים שאני הכי אוהבת, זה לגלות מתכון מגניב שלא מצריך התעסקות ארוכה ושלבי הכנה מסובכים. מזל שגיליתי את המתכון הזה. הוא כל-כך קל, מגניב, מרשים, טעים ובלי הרבה מאמץ. וכל זה בשני מרכיבים ופחות מ-10 דקות עבודה. שווה כל ביס.

מצרכים

1 חבילת בצק פילאס
1 חבילת שוקולד צ׳יפס
*לא משתמשים בהכל, משניהם יישאר לכם הרבה, אלא אם תחליטו להכין קרואסונים לגדוד שלם…

אופן ההכנה

מפשירים את הבצק לילה במקרר או כמה שעות על השיש, עד שהוא מפשיר לחלוטין.
חותכים את הבצק למלבנים רחבים, כל מלבן חותכים באלכסון.
מפזרים בכל משולש מעט שוקולד צ׳יפס ומגלגלים לקוראסון מהקצה הרחב שלו.

קוראסון-בהכנה
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לכ-10 דקות עד שהם משחימים.
מומלץ לאכול חם ולשמור בקופסא אטומה.
קוראסון

 

בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

9 תגובות

השאר תגובה