מתכונים למנות עיקריות

קציצות קינואה, עדשים כתומות ותרד

קציצות קינואה, עדשים כתומות ותרד

קציצות קינואה, עדשים כתומות ותרד. טבעוני, ללא גלוטן. טעים ובריא!

מרכיבים

בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
6 פטריות לבנות קצוצות
כוס קינואה לבנה מבושלת (המידה היא לאחר הבישול)
כוס עדשים כתומות מבושלות (המידה היא לאחר הבישול)
כוס עלי תרד מוקפא, מופשר
2 כפות קמח אורז מלא (אפשר קמח חיטה מלא במקום)
כף גדושה קמח תפוחי אדמה (אפשר גם קורנפלור במקום)
חוויאג’ למרק, קארי, פלפל שחור ומלח ים לפי הטעם

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל, השום והפטריות במעט שמן זית עד ריכוך והשחמה קלה
מערבבים את כל שאר המרכיבים בקערה.
יוצרים קציצות פחוסות ומטגנים במחבת נון-סטיק במעט שמן זית, עד השחמה קלה משני הצדדים.
מניחים על נייר סופג, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

17 תגובות

השאר תגובה