מתכונים למנות עיקריות

קציצות עדשים כתומות

קציצות עדשים כתומות

מצרכים

½1 כוסות עדשים כתומות
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ
1 סלסלת פטריות
5-6 שיני שום
צרור פטרוזיליה
1 גזר מגורד גס
½ כוס קמח רגיל (לגרסה כשרה לפסח, להמיר את הקמח הרגיל בקמח מצה)
½1 כפיות מלח
½ כפית כמון
½ כפית בהרט
שמן לטיגון

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים במים עד לרכות מירבית ומצננים.
מטגנים במחבת את הבצל השום והפטריות עם מעט מלח.
בקערה נפרדת קוצצים את הפטרוזיליה מוסיפים לה את הגזר המגורד
את הפטריות המטוגנות והעדשים, מוסיפים את הקמח והתבלינים.
יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים במחבת משומנת.

כדאי לבדוק טעמים לפני הטיגון ולשפר תיבול, בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

31 תגובות

השאר תגובה