מתכונים למנות עיקריות

קציצות סלמון טבעוניות

קציצות-סלמון

מצרכים

350 גרם טופו
1 שן שום קצוצה
1 כפית ג’ינג’ר טרי
פירה של פלפל אדום צלוי אחד
1/2 כוס פרורי לחם יפנים, פאנקו
מלח
1 כוס שומשום לבן ושחור

רוטב מיסו מתקתק

1/2 כוס מיסו
2 כוסות מים
כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר חום
כף קורנפלור מעורבבת במעט מים

אופן ההכנה

בקערה מפוררים את הטופו. מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשומשום. מניחים בצד ל-20 דקות. קורצים קציצה מאורכת ומגלגלים בשומשום. אפשר לטגן במעט שמן או לאפות כ-10 דקות ב-180 מעלות.

מכינים את הרוטב

מבשלים את החומרים, בלי הקוררנפלור, על אש נמוכה ומצמצמים עד קבלת 2 כוסות רוטב. להוסיף את הקורנפלור ולערבב היטב עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומסמיך.

מגישים לצד תוספת שאוהבים.
בתיאבון!

יול׳יס לאנץ׳ בוקס היא מסעדה טבעונית שנמצאת בחיפה. במסעדה מגישים ארוחות צהריים איכותיות וטריות על טהרת מזון מן הצומח. המנות מאופיינות בטעמים מהעולם עם נגיעות אמריקאיות. ניתן להזמין אוכל מוכן בהזמנה מראש. בנוסף, המקום מעביר סדנאות בישול ונותן שירותי קייטרינג. יעל מנור היא השף והבעלים של המקום.
Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה