מתכונים לקינוחים

קסטה

Kasatta
הקיץ פה, ולא צריך מעבר לזה שום תירוץ לגלידה. אם כבר גלידה, אז למה לא קסטה?
את הקסטות בתמונה הכנו לפני כמה שבועות. הכמות הספיקה לכעשר קסטות, והן חיכו לנו מדי פעם, בבקרים שרצינו לפנק את עצמנו במיוחד. אז כן, בגלל שזה במקפיא, שווה כבר להכין כמות גדולה.

מצרכים

7 בננות בינוניות, בשלות
1/2 כוס פצפוצי שוקולד
1 שרוול ביסקוויטים

אופן ההכנה

את הבננות חותכים לקוביות קטנות, מאחסנים בקופסא ומכניסים למקפיא ללילה.
מוצאים את הבננות ונותנים להם להפשיר מעט. מכניסים את הבננות למעבד מזון וטוחנים אותן עד למרקם קרמי (כמו טחינה ממש סמיכה). מוסיפים את השוקולד-צ׳יפס, מערבבים ומשטחים על תבנית. ככל שהתבנית תהיה קטנה יותר ככה עובי הקסטה יהיה גדול יותר. מכניסים למקפיא לעוד כמה שעות, עד שהתערובת המשוטחת קופאת. מוצאים מהמקפיא וחותכים חתיכות בגודל הביסקוויט. כל חתיכה מניחים בין 2 בסקוויטים, והנה יש לכם קסטה טעימה. לא חייבים לאכל הכל בבת אחת, אפשר עטוף כל קסטנה בניילון נצמד ולהחזיר למקפיא, ולהוציא בכל פעם שמתחשק משהו טעים לנשנש.
בתיאבון!

Loading💛 הוסף למועדפים

השאר תגובה