מתכונים למנות עיקריות

קינואה טריו (3 צבעים) עם ירקות

קינואה צבעונית עם כרישה, פלפלים וזוקיני

קינואה טריו (3 צבעים) עם ירקות. ללא גלוטן

מרכיבים

כוס קינואה טריו (צבעונית)
כרישה אחת שלמה קצוצה
פלפל צהוב, חתוך לרצועות
פלפל אדום, חתוך לרצועות
זוקיני חתוך לקוביות
כוס כרוב לבן קצוץ
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את הקינואה במים עד שהיא רכה, ומסננים.
במחבת גדולה עם מכסה מטגנים את הירקות בשמן הזית, עד שהם מתרככים ומזהיבים (כבמכסה סגור, מערבבים מדי פעם)
מוסיפים את התבלינים והקינואה ומערבבים הכל יחד על אש נמוכה לכמה דקות.
עורמים לכלי הגשה ומגישים. טעים גם חם וגם קר!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה