מתכונים למנות עיקריות תוספות

פרחי כרובית בפירורי קורנפלקס וטימין

פרחי כרובית בקורנפלקס וטימין

מצרכים

2 כרוביות בינוניות מפורקות לפרחים
1 כף קורנפלור
2 כוסות קורנפלקס ללא גלוטן טחון למרקם פירורי (אפשר כל קורנפלקס שאוהבים, או פצפוצי אורז, או פירורי לחם לפי הטעם האישי)
מלח ותימין יבש, לפי הטעם.

אופן ההכנה

בקערה אחת מערבבים כף קורנפלור עם 3 כפות מים עד להמסה מלאה
בקערה שנייה מערבבים את הקורנפלקס הטחון עם המלח והתימין.
מכינים תבנית בעלת כיסוי, עם נייר אפייה ומחממים תנור ל200מעלות טורבו
טובלים כל פרח כרובית בתערובת הקורנפלור ולאחר מכן מצפים אותה בפירורי הקורנפלקס ומניחים על התבנית.
מטפטפים מעט שמן זית על כל הפרחים, אפשר גם להשתמש בספריי שמן.
מכסים את התבנית ואופים בתנור למשך כחצי שעה, מסירים את מכסה התבנית וממשיכים לאפות עד השחמה, כרבע שעה.
מוציאים, מסירים את המכסה בזהירות, ומגישים חם.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה