מתכונים למנות עיקריות

פסטה תירס בעשבי תיבול

פסטה תירס בעשבי תיבול

המרכיבים

כרישה קצוצה לפרוסות דקות (כ-100 גרם כרישה)
3 שיני שום קצוצות
סלסלת פטריות שמפיניון לבנות חתוכות לקוביות
כף פטרוזיליה מיובשת
כף שמיר מיובש
כף כוסברה מיובשת
ענף סלרי קצוץ דק (גזע+עלים)
שקית פסטה תירס
כמון טחון, לפי הטעם
מלח ים, לפי הטעם
צ’ילי יבש, לפי הטעם
פפריקה מתוקה, לפי הטעם

אופן ההכנה

במחבת גדולה ורחבה מטגנים בשמן זית את הכרישה הקצוצה כ-5 דקות.
מוסיפים אל המחבת את הפטריות והשום ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים הכל יחד לעוד 5 דקות.
מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים עד לדרגת אל-דנטה (נגיס) מסננים ושוטפים אותן במסננת.
מוסיפים את הפסטה המבושלת אל המחבת עם הירקות, ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מכבים את האש ומגישים חם.
בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

תגובה אחת

  • באופן מפתיע (!) יצא ממש ממש טעים.
    התאמתי למזווה: השתמשתי בפסטה רגילה, פטריות משימורים, פטרוזיליה ושמיר אין, כוסברה חיה.

השאר תגובה