מתכונים לקינוחים

עוגת תפוז בניחוח קוקוס

עוגת תפוז בניחוח קוקוס

המרכיבים

1 תפוז גדול
1/4 כוס סוכר חום דמררה
1/4 כוס חלב סויה
4 כפות שמן קוקוס נוזלי
3 כפות רסק תפוחים ללא סוכר
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
1/2 כפית הל טחון
1 כוס קמח לבן
1/2 כוס קמח כוסמין מלא
2 שקיות אבקת אפייה

אופן ההכנה

מגררים את קליפת התפוז לקערה, וסוחטים גם את המיץ. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מוסיפים לקערה את הסוכר, חלב הסויה, שמן הקוקוס ורסק התפוחים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל היטב עם כף. מוסיפים את הקמחים ואבקת האפייה לקערה ומערבבים הכל יחד (מוודאים שאין גושי קמח).
מרפדים תבנית אינגליש בנייר אפייה ויוצקים את הבלילה לתבנית. אופים כ-40 דקות. נועצים קיסם במרכז העוגה ומוודאים שיוצא ללא פירורים. מוציאים להתקררות כרבע שעה ופורסים לפרוסות.
*אפשר להוסיף חצי כוס שוקולד צ’יפס לבלילה לאחר הוספת הקמחים.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה