מתכונים לקינוחים

עוגת מקופלת

עוגת מקופלת

עוגת שחיתות משוקולד ומקופלת טבעונית

המרכיבים

1 כוס חלב סויה
1/2 כוס שמן זרעי ענבים או כל שמן צמחי אחר
1/2 כוס סוכר חום דמררה
1 כוס שוקולית
2 קופסאות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1 כפית נס קפה
1/4 כוס מים רותחים
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח כוסמין מלא או קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
3 מקופלת פרווה (טבעונית) של עלית
2 כפות קוקוס טחון (לא חובה)

לקרם:
1 חבילת שוקולד מריר 60% פרווה
1 כף גדושה אבקת קקאו
1/2 כוס חלב סויה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את חלב הסויה, השמן, הסוכר, השוקולית, ורסק התפוחים.
ממיסים בכוס את נס הקפה עם רבע כוס המים הרותחים ומוסיפים לקערה. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
מנפים את הקמחים לקערה, מוסיפים גם את אבקת האפייה והקוקוס, מגררים 3 מקופלות בפומפייה ומערבבים הכל יחד בקערה.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה, עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה. מוציאים להתקררות.

מכינים את הקרם:
מבשלים בסיר קטן את כל המרכיבים עד להמסה אחידה. מחכים כמה דקות להתקררות ויוצקים את הקרם על העוגה בצורה שווה.
מפזרים מעל הקרם שברים מ-2-3 מקופלות טבעוניות.פורסים ומגישים.
זהירות ממכר! בתיאבון!

Loading💛 הוסף למועדפים

4 תגובות

השאר תגובה