מתכונים לקינוחים

עוגיות טחינה ושוקולד צ’יפס

מצרכים (כ-30 עוגיות)

⅓ כוס (70 גרם) טחינה גולמית
⅓ כוס+1 כף גדושה (80 גרם) סוכר
80 גרם מחמאה רכה
1 כוס + 1 כף (155 גרם) קמח
1 כפית (5 גרם) אבקת אפיה
½ כוס (70 גרם) שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
2. שמים בקערת המערבל את הטחינה, הסוכר והמחמאה ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד וחלק. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבלים לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבלים שוב קלות לפיזור אחיד.
3. מחלקים את הבצק ל 30 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור (אם הבצק קשה מדי, לשים אותו מעט). מניחים בתבנית במרווחים קטנים ואופים כ 15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות קלות. מצננים ומגישים.

בתיאבון!

[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה