מתכונים לקינוחים

ספינג’ מרוקאי

ספינג׳ מרוקאי

מרכיבים לבצק

1 ק”ג קמח
1 כף שמרים (יבשים)
1 כף סוכר
1 כף מלח
1/2 – 1 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה

מערבבים את הסוכר והשמרים עם הקמח, ואז מוסיפים את שאר המרכיבים. את התערובת לשים לבצק. הבצק צריך להיות יציב אך לא דחוס (רכות בינונית).
מפסיקים ל-5 דקות ואז לשים שוב – כך הבצק נראה יפה יותר ואחיד. נותנים לו לנוח למשך 30-60 דקות,  ואז קורצים חתיכות מהבצק ומניחים על מגש משומן קלות לרבע שעה נוספת.
לוקחים כל חתיכה, קורצים בה חור עם האצבעות, ומותחים סביב סביב כך יוצרים טבעת. מכניסים את הטבעות למחבת עם שמן עמוק ואש גבוהה, ומוציאים כשהן זהובות.
בתיאבון!

Loading💛 הוסף למועדפים

השאר תגובה