מתכונים למנות עיקריות

ספגטי ברוטב עגבניות, סלרי וקוביות חצילים

ספגטי אורז עם עגבניות וחצילים

ספגטי ברוטב עגבניות, סלרי וקוביות חצילים
ללא גלוטן

מרכיבים

חציל גדול חתוך לקוביות
בצל גדול חתוך לקוביות או לרצועות
2 שיני שום קצוצות
2 ענפי סלרי ללא העלים, חתוכים דק לרוחב
קופסת עגבניות מרוסקות 260 גרם
קופסת רסק עגבניות 100 גרם
מתבלים ב:
מלח גס, פלפל גרוס, תימין יבש, בזיליקום מיובש, פטרוזיליה מיובשת, לפי הטעם
חצי חבילת ספגטי מאורז מלא

אופן ההכנה

מטגנים את קוביות החציל במחבת פסים, עד שהם משחימים מעט
במקביל, מטגנים במחבת רחבה את הבצל, השום והסלרי עד השחמה וריכוך
בזמן הטיגון מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים (עד לרמת אל דנטה כלומר נגיס – טועמים לוודא) ומסננים מהמים.
למחבת עם הבצל, מוסיפים את העגבניות, הרסק, עשבי התיבול והתבלינים, מערבבים בעדינות, מוסיפים גם את הספגטי ומבשלים הכל יחד במכסה סגור לכעשר דקות למיזוג הטעמים.
מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול, ומגישים חם.
בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה