מתכונים למנות עיקריות

סנדוויץ’ פורטבלו מפנק

IMG_20140628_144436

שוברים את הסטיגמה. סנדוויץ’ טבעוני יכול להיות מפוצץ, עמוס, עשיר, לא פחות משניצל בלחמניה. זה לא לוקח יותר זמן עבודה, וזה הרבה יותר מעניין, אם הרבה יותר טעמים.
את הכריך הזה הכנו כשחזרנו מקולנוע מהצגת צהריים, וגילינו שהשעה פתאום היא ארבע אחר הצהריים ולא אכלנו כלום עדיין. עייפים ורעבים חיפשנו משהו שימלא אותנו, שייתן לנו בוסט של אנרגיה, ולא יהיה מסובך. אני מקווה שהתמונה מרמזת שהצלחנו במשימה שלנו.

מצרכים לשני סנדוויצ’ים

1 חלה טעימה פרוסה ל-4 פרוסות גדולות
4 פטריות פורטבלו גדולות (ללא הרגלים)
1 בטטה קטנה מקולפת וחתוכה לפרוסות
עלי בייבי
עגבניה חתוכה לעיגולים
בצל סגול חתוך לפרוסות
מעט רוטב ברביקיו
שמן זית לתיבול
מלח ופלפל לפי הטעם
מחבת פסים

אופן ההכנה

משמנים את הפטריות היטב משני הצדדים ושמים על המחבט החמה.
שמים גם את פרוסות הבטטה, וצולים עד שיש עליהן פסים יפים ועד שהפטריות מתרככות (לא מידי) והבטטות מוכנות.
אחרי שהבטטות והפטריות מוכנות, מניחים את פרוסות הלחם על המחבת לחימום קטן.
מרכיבים את המנה:
מורחים מרוטב הברביקיו, מניחים את עלי הבייבי, עליהם את העגבניה והבצל, הפטריות והבטטה. מכסים בפרוסה השנייה. ויש לכם סנדוויץ׳ לתפארת.
בתיאבון.

IMG_20140628_144313

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה