מתכונים למנות עיקריות

סייטן בהכנה ביתית

saiten1

להוראות ההכנה › Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

2 תגובות

  • ניסיתי,
    יצא נורא יפה – אבל הטעם מאכזב :-(

    מירקם מסטיקי למדי, והטעמים לא נספגו פנימה גם אחרי השריה נוספת במרינדה.

    איפה טעינו ?
    או שזה אמור לצאת כך ?

    • היי ציפי, יכול להיות שלא שטפת את כל העמילנים, על ידי לישה מתמדת של כרבע שעה במים כאשר מחליפים אותם כל הזמן.
      את יכולה לגשת לפוסט המתכון, באתר “אומנות בטבעונות”, ולשאול את השאלה בתגובה לפוסט. אבי ז’אן לוי ישמח לענות.

השאר תגובה