20 מתכוני קטניות עשירים בחלבון

איך שלא תסתכלו על זה, קטניות הן חומר גלם בריא מאוד. לא רק שהן עשירות בחלבון הן עשירות בעוד מלא דברים טובים שרק עשים טוב לגוף שלנו: מכילות סיבים תזונתיים, דלות בשומן, עשירות בברזל, מכילות כמות גבוהה של ויטמינים דלות בנתרן ומשאירות אותנו שבעים לאורך זמן. הן משתלבות בצורה מושלמת במנות עיקריות, במרקים, כתוספת למצד מנה עיקרית, כסלט ואפילו בקינוחים ועוגות.
אספנו עבורכם לרשימה טעימה ומגוונת מתכונים שבהם הקטניה היא המלכה. בתיאבון!

קציצות חריימה עדשים

צפו במתכון של ניר קרסנר

דאל עדשים שחורות


צפו במתכון של שקמה יעקבי

סלט עדשים שחורות ובטטה


צפו במתכון של עז תלם

פלאפל עדשים שחורות


צפו במתכון של שקמה יעקבי

מחלוטה שעועית שחורה עם סחוג


צפו במתכון של עז תלם

סלט שעועית שחורה ותירס


צפון במתכון של עלמה איגרא

סלט וונדי׳ס


צפו במתכון של רעות ויגו

צ’ילי טבעוני


צפו במתכון של תמר האחרת

בראוניז ללא גלוטן


צפון במתכון של אבי ז׳אן לוי

המבורגר חומוס ובוטנים


צפו במתכון של אפרת ליכטנשטט

מרק חומוס בפחות מ-10 דקות


צפו במתכון של גידי ויגו

קציצות עדשים וחומוס


צפו במתכון של עינת שגיא

תבשיל שעועית לבנה עם בטטה ועגבניות


צפו במתכון של שרה הורניק

קציצת שעועית לבנה וכורכום


צפו במתכון של חגי לפלר

מסבחה פול מצרי ושעועית לימה של מסעדת זכאים


צפו במתכון של מסעדת זכאים

סלט פול ושומר


צפו במתכון של רותם ברנר

קציצות עדשים כתומות


צפו במתכון של זהבה יצחקי

תבשיל עדשים מתובל


צפו במתכון של נופר יערי

סלט שעועית אדומה עם כוסברה


צפו במתכון של נטלי הולדינג

מרק אפונה קרמי


צפו במתכון של רעות ויגו

אהבתם? שתפו:

אולי גם הרשימות האלה יעניינו אותך...