22 מתכונים שמתחילים בטחון מן הצומח

טחון מן הצומח הוא חומר גלם שכל צמחוני וטבעוני צריך להכיר. הוא משמש כתחליף לבשר ומכיל ערכים תזונתיים דומים: הוא עשיר בחלבון, B12 וברזל. בניגוד לתחליפי בשר אחרים, זהו חומר גלם ״מוכן״. לא צריך להשרות אותו בצורה מסויימת או לתבל אותו במיוחד. בעצם, אפשר כבר להתייחס אליו כמו אל בשר טחון, ולהכין איתו את אותם המאכלים: קציצות, פלפלים ממולאים, פסטה בולונז ועוד. אז קבלו רשימת מתכונים שאפשר להכין עם ׳טחון מן הצומח׳ של טבעול – שמראה שלא צריך לוותר על מאכלים אהובים כשעוברים לתזונה ללא בשר.
מכינים דברים נוספים? ספרו לנו בתגובות :)

קציצות טבעוניות

קציצות טבעוניות

פאי רועים טבעוני

פאי רועים טבעוני

לזניה ״בשרית״ ללא בשר

לזניה ״בשרית״ ללא בשר

מרק פלפלים ממולאים

מרק פלפלים ממולאים

בורקס ״בשר״ ברוטב פטריות

בורקס ״בשר״ ברוטב פטריות

פשטידת פטריות וטחון מן הצומח

צפו במתכון של טבעוניקה ›

אמפנדס במילוי טחון מן הצומח וחצילים

אמפנדס במילוי טחון מן הצומח וחצילים

קבבונים טבעוניים

קבבונים טבעוניים

גלילות רולדה עם סויה ופירות יבשים

גלילות רולדה עם סויה ופירות יבשים

חומוס על חומוס על חומוס

חומוס על חומוס על חומוס

עגבניות ממולאות

עגבניות ממולאות

אהבתם? שתפו:

אולי גם הרשימות האלה יעניינו אותך...

השאר תגובה