ביקורת מסעדות: גודנס

בשבוע שעבר התארחנו בגודנס (Goodness) לארוחה מושחתת. מי שלא מכיר, גודנס הוא דיינר, 100% טבעוני, שמציע שלל מנות מנות מפנקות – גרסאות טבעוניות לפאסט-פוד: המבורגר, נקניקייה בלחמנייה וסלופי ג׳ו, ובמקביל גם מציע מנות ששואבות השראה מהמטבח הבריא, כמו קרם גספצ׳ו, קרפ כוסמת או מרק קובה חמוסטה.
המקום שוקק חיים, וגם כשכל השולחנות מלאים – תוכלו למצוא אנשים עומדים בחוץ ומחכים לטייק אווי שלהם. לאחר שנה שהמקום קיים, התפריט התעדכן עם כמה מנות חדשות ומעניינות.
בכל אופן, באנו לאכול ואז לספר. אז פתחנו בגספצ’ו פלפלים צלויים עם עגבניות שרי, המשכנו בבורגר מקסיקני ו-Dip&Chips, הוספנו הום-פרייז בצד, וקינחנו במילקי רול.

מנות חדשות בתפריט

גספצ׳ו בגודנס

הגספצ׳ו היה מפתיע ביותר. מרקם מיוחד שנע בין מרק לרוטב ועם טעם עדין של פלפלים. בגספצ׳ו נחו עגבניות שרי חצויות, זיתים ונגיעות של פלפל חריף. המרקם קטיפתי, נעים ואיזון הטעמים מוצלח מאוד. את המנה מקבלים עם טוסטונים קטנים.

המשכנו עם ההמבורגר המקסיקני שהיה טעים, אבל הייחוד שלו הוא לא בקציצה שעשויה משעועית שחורה, אלא במה שמגיע בתוכו. סלסת עגבניות פיקנטית עם פלפלים וכוסברה וכמובן, גוואקמולי. אנחנו מאוד אוהבים את המטבח המקסיקני, ככה שהטעמים האלה תמיד עושים לנו טוב.

מנת ה-Dip&Chips היא קונוס שבו יש אצבעות טופו עבות שמצופות פנקו, עם טעם לימוני ומלוח מעט – כזה שמזכיר דג. הטופו מגיע עם כמות נכבדת של צ׳יפס, וגם פה – העניין העיקרי הוא הרטבים – לא פחות מארבעה רטבים – לא סתם המנה נקראת דיפ אנד צ׳יפס.

פיש&ציפס צילום אנתולי מיכאלו
פיש&ציפס צילום: אנתולי מיכאלו

ולקינוח

מילקי רולז

מילקי רול הוא קינוח חדש. מדובר בשלוש יחידות וופל במילוי קרם וניל בציפוי שוקולד בלגי עם אגוזים על מצע קרם מסקרפונה ורוטב טופי-שוקולד. קרם המסקרפונה פשוט מעולה! אל תפספסו. ואם איכשהו לא הרגשנו שזאת הייתה ארוחת שחיתות לפני הקינוח – הרגשנו אותה אחרי.

לסיכום

אם לא הייתם בגודנס עדיין, שווה לנסות.
נ.ב. אנחנו זוכרים לטובה מנה שלא טעמנו הפעם: קרפ הכרובית.

קרפ כוסמת צילום אנתולי מיכאלו
צילום: אנתולי מיכאלו

Goodness
קינג גורג 41, תל אביב טל’ 03-938-4499
ימים ושעות: א-ה 12:00-23:00, שישי 12:00-חצות, שבת 18:00-23:00
יש משלוחים

אהבתם? שתפו:

אולי גם הרשימות האלה יעניינו אותך...