מתכונים למנות עיקריות

מוקפץ אטריות אזוקי אורגניות עם ירקות

אטריות אזוקי עם ירקות

מרכיבים

חצי חבילת אטריות אורגניות משעועית אזוקי
בצל לבן גדול
סלסלת פטריות שמפיניון
קישוא
כוס גרגירי תירס מוקפאים מבושלים
כוס גזר גמדי קפוא מבושל
2 כפות רוטב סויה אורגני ללא גלוטן
תבלינים: מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל לרצועות דקות, את הפטריות והקישוא לקוביות
2. במחבת מטגנים ב2 כפות שמן זית את הבצל, כשהוא מזהיב מעט, מוסיפים את כל המרכיבים למעט האטריות ומטגנים על אש נמוכה במכסה סגור, מערבבים מדי פעם.
3. בסיר עם הרבה מים מבשלים את אטריות האזוקי כ-10 דקות במים רותחים, עד שהן “אל דנטה” (רכות אך נגיסות)
4. מסננים את האטריות ומוסיפים למחבת עם הירקות, מקפיצים ומערבבים בעדינות במזלגות עץ הכל יחד למיזוג טעמים.
5. אוכלים חם.

Loading💛 הוסף למועדפים

תגובה אחת

  • [email protected] says:

    אהבתי אהבתי יופי של מתכונים

השאר תגובה