מתכונים לקינוחים

מוס שוקולד של מסעדת זכאים

מוס שוקולד של זכאים

מצרכים

300 גרם שוקולד מריר מעולה (לפחות 70% מוצקי קקאו)
3 בננות
50 גרם סוכר
מיץ תפוזים טרי מחצי תפוז
1 כוס מים פושרים
1/4 כוס מיץ לימון סחוט

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד בסיר כפול (בן מארי) על אש קטנה. מורידים מהאש ומוסיפים את מיץ התפוזים לתוך השוקולד. מזליפים פנימה לאט, לאט, מעט מים עד שהתערובת מקבלת מרקם שמנתי.
מניחים את קערת השוקולד בקערת מי קרח וטורפים היטב במטרפה ידינית עד לקבל מוס במרקם מעט נוזלי. (המוס ימשיך להתגבש לאחר הוצאותו מהמים). קולפים את הבננות, חותכים לפרוסות ומניחים בקערה. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומערבים בעדינות, בידיים, עד שלא מרגישים את גושי הסוכר.
מניחים בקערות הגשה את הבננות ומעליהן את מוס השוקולד ומגישים מיד.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה