מתכונים לקינוחים

מוס שוקולד קר

מוס שוקולד קר

אז בימים החמים הבאים עלינו לטובה, הכי כיף זה להצטנן במוס שוקולד קר! הכנתי אותו שנה שעברה, והוא משובב גם את הנפש וגם את הגוף. לשבת במרפסת בסופו של יום (מול מאוורר כמובן) ולהתענג. ממש קל הכנה.

מצרכים

חבילת שוקולד מריר 85% (אני אוהבת את של לינדט אקסלנס)
חבילת נוזל קוקוס 250 גרם (של AROY-D)
1 כפית סוכר חום דמררה
1 כוס חלב סויה לא ממותק (קונה לרוב את האדום של אלפרו, אינו מהונדס וללא תוספים)
1 כף גדושה חמאת בוטנים טבעית 100% בוטנים (של B&D מצוינת).

אופן ההכנה

מחממים על אש נמוכה את נוזל הקוקוס וחלב הסויה בסיר, ממיסים את השוקולד בנוזלים ומוסיפים גם את הסוכר.
לפני רתיחה מסירים מהאש ומוסיפים את חמאת הבוטנים.
מערבבים היטב בעזרת כף, מחכים שיתקרר מעט, מוזגים לכלים ומקררים לכמה שעות במקפיא.
לפני ההגשה מגררים עוד קצת שוקולד מעל וקוביה לקישוט בכל כלי.
*מומלץ להוציא מהקירור סמוך לזמן ההגשה, אחרת נמס.
בתיאבון!

Loading💛 הוסף למועדפים

2 תגובות

השאר תגובה