מתכונים למנות עיקריות תוספות

מאפינס תפוח אדמה ותרד

מאפינס תפוח אדמה

מאפין קצת אחר – ללא גלוטן.

מצרכים

2 כוסות עלי תרד קפואים (כ-6 קוביות של סנפרוסט)
תפוח אדמה גדול
בצל ירוק
2 שיני שום
2 כפות קמח קינואה
2 כפות קמח מש
2 כפות קמח אורז
כפית אבקת מרק ירקות
חוויאג’
קארי

הוראות הכנה

מפשירים את עלי התרד.
מבשל את תפוח האדמה ומועכים למחית.
מטגנים בשמן זית בצל גדול קצוץ דק ו2 שיני שום כתושות.
מערבבים בקערה את הקמחים, ומתבלים בחוויאג’, קארי, מלח ופלפל.
ממיסים בכוס מים רותחים כפית אבקת מרק ירקות ומוסיפים לקערה.
משמנים תבנית מאפינס וממלאים עד הסוף (הם אינם תופחים)
אופים בחום 190 מעלות לכחצי שעה טורבו. מקררים קצת ושולפים.
זוללים בתיאבון.

[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה