מתכונים לקינוחים

מאפינס אוכמניות

DSCF3209

מצרכים ל-12 מאפינס

1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר (ניתן להפחית או להוסיף בהתאם לטעם האישי)
1/4 כוס+ 1 כף רסק תפוחים
3/4 כוס משקה אורז או חלב צמחי אחר
1/4 כוס שמן
1 כוס אוכמניות קפואות או טריות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס או מנז’טים.
מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה והסוכר.
מוסיפים את רסק התפוחים, משקה האורז והשמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
אם התערובת דביקה מדי או קשה לערבוב ניתן להוסיף עוד קצת חלב צמחי או רסק תפוחים.
מוסיפים לתערובת את האוכמניות בתנועות עדינות (האוכמניות הקפואות מגירות נוזלים ולכן יש לערבב בזהירות כדי לא לצבוע את כל העיסה).
אופים כ-20 דקות או עד שפני המאפינס משחימים מעט וקיסם הננעץ בהם יוצא יבש.
לאחר שהמאפינס הצטננו מעט מחלצים אותם מהתבנית.
בתיאבון!

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

2 תגובות

השאר תגובה