מתכונים ללחמים

לחמניות ממולאות בצל

לחמניות בצל 1

נימוכות ורכות, ממולאות בצל מתוק… פשוט מושלם!

מצרכים

1 ק”ג קמח לבן
2 כפות שמרים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
1 כף מלח
3 כפות סוכר
1 כף פטרוזיליה יבשה
3 כוסות מים

למילוי

5 בצלים
2 כפות דבש/סילאן
2 כפות סוכר חום
1 כף מלח
1 כפית טימין

הוראות הכנה

1. מערבבים יחד את הקמח, פטרוזיליה, שמרים מלח וסוכר, יוצרים גומה במרכז ושופכים פנימה את השמן והמים. לשים כ7 דק’ לבצק אחיד ומניחים להתפחה.
2. בזמן שמחכים להתפחה, עוברים למילוי: קוצצים את הבצל דק דק
3. מכניסים את הבצלים למחבת חמה ומאדים כ-5 דק’ ומוסיפים לבצלים את יתר חומרי המילוי.
4. מוציאים את הצק ויוצרים ממנו נקניק ארוך, וקורצים ממנו חתיכות שוות. לוקחים כל חתיכה, פוחים אותה ומכניסים לתוכה כף מלאה במילוי וסוגרים את הבצק ומהדקים לצורת כדור
5. מסדרים את הלחמניות על תבנית ונייר אפיה ומפזרים שומשום.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, לכ-20 דק’, עד השחמה

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה