מתכונים למנות עיקריות

לביבות כרישה אפויות בתנור

לביבות כרישה ללא גלוטן

לביבות כרישה ללא גלוטן. מעדן לכל המשפחה, טעים גם לילדים!

מרכיבים

2 כרישות, מנוקות וקצוצות דק
2 כפות קמח כוסמת (אפשר גם קמח קינואה/קמח עדשים/קמח חומוס וכדומה)
3 כפות קורנפלקס לל”ג טחון לפירורים (אפשר פירורי לחם במקום)
כף גדושה קמח טפיוקה (אפשר קורנפלור או קמח תפו”א במקום)
חוויאג’, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את הכרישה בהרבה מים, ברתיחה לכ20 דקות ומסננים (שומרים כרבע כוס ממי הבישול)
טוחנים במעבד מזון עם המים, עד למרקם גושי במקצת.
מערבבים עם שאר המרכיבים.
יוצרים לביבות פחוסות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן.
מושחים במברשת סיליקון מעט שמן על כל לביבה, ואופים ב175 מעלות לכחצי שעה.
זוללים חם.

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה