תוספות

כרובית בתנור

כרובית שלמה בתנור

מתכון טעים וקל, ולא נשכח גם בריא.

מרכיבים

כרובית שלמה ללא פגמים נראים לעין, לבנה וטריה
שמן זית
מלח ופלפל
אופציות: טימין יבש, או כל תבלין אחר אהוב.

אופן ההכנה

מנקים את הכרובית מהעלים, שוטפים אותה ומניחים בסיר. ממלאים במים ומבשלים כעשר דקות במים רותחים.
שולפים את הכרובית מהסיר, מניחים בתבנית על נייר אפייה
בעזרת מברשת סיליקות מצפים את הכרובית בשמן זית, זורים מלח ופלפל (או כל תבלין שואהבים) ושולחים לתנור ל-200 מעלות עד שהיא משחימה.

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה