מתכונים לממרחים ורטבים

טחינה ב-3 צבעים

טחינה בצבעים

טעים טעים טעים…

מרכיבים

כוס טחינה גולמית חצי-חצי של אחווה
מים לפי הצורך
מיץ מחצי – או מלימון שלם, לפי הטעם
כחצי כפית מלח, לפי הטעם
כרבע כפית אבקת קארי, לפי הטעם
כרבע כפית פטרוזיליה טחונה יבשה, לפי הטעם

אופן ההכנה

בקערה גדולה מכינים טחינה, מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והמלח.
מחלקים ל-3 קעריות, 5 כפות מהטחינה בכל קערית בערך.
בקערית אחת מוסיפים את הקארי ומערבבים היטב.
בקערית שנייה מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מגישים ונהנים.

Loading💛 הוסף למועדפים

השאר תגובה