מתכונים למנות עיקריות תוספות

טופו ג’ינג’ר-שום

891800_3902437579172_906273784_o

מצרכים

חבילת טופו חתוכה לקוביות
3 כפות שמן קנולה
פלפל ירוק חתוך
1 כפית גדושה אבקת שום
1 כפית גדושה אבקת ג’ינג’ר
3 כפות סויה תמרי
2 כפות מיץ לימון
1 כפית סוכר חום/לבן
שומשום קלוי להגשה

הוראות הכנה

מטגנים את הטופו בשמן קנולה על אש גבוהה, כמה דקות כל צד. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים עוד שתי דקות. מוסיפים את הג’ינג’ר והשום ומערבבים. מנמיכים את האש ומוסיפים את הסויה, מיץ הלימון והסוכר וממשיכים לבשל מספר דקות. מכבים את האש ומוסיפים שומשום קלוי.
בתאבון!

המתכון בהשראת הבלוג הזה

[printfriendly]

Loading💛 הוסף למועדפים

השאר תגובה