מתכונים למנות עיקריות

טופו במעטפת שומשום

טופו במעטפת שומשום
טעים טעים, נשנוש שיפתיע את כולם

מצרכים

רוטב ׳דגים׳ טבעוני

1 כוס אצות יבשות
3 כוסות מים
1 שן שום
1 כף סויה
1 כף מיסו

דיפ

1/4 כוס סוכר
1/3 כוס רוטב ׳דגים׳ טבעוני
1/3 כוס מיץ ליים, אפשר לימון
פלפל חריף פרוס דק לפי הטעם
שן שום פרוסה דק
1 כף סויה
1 כפית פלפל אדום חריף
כמה עלי כוסברה

לטופו

300 גרם טופו (אחרי שהוצאנו ממנו את המים) פרוס לעובי של 1/2 ס״מ
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
מעט מלח
2 כוסות מיקס של שומשום לבן, שחור ופנקו (חלקים שווים)

הוראות הכנה

רוטב ׳דגים׳ טבעוני

מבשלים יחד את האצות, המים והשום כחצי שעה. מוסיפים את הסויה והמיסו, טוחנים הכל יחד ושומרים במקרר.

דיפ

מערבבים את כל המרכיבים יחד. אם לא אוכלים מיד מומולץ לא להוסיף את הכוסברה והפלפל החריף.

טופו

להוסיף מעט מים לקמח תפוחי האדמה ולערבב עד שמקבלים בלילה סמיכה שנדבקת לטופו.
טובלים את הטופו בבלילה ולאחר מכן בשומשום.
במחבת עם חצי ס״מ שמן מטגנים את הטופו 2 דקות מכל צד, עד שהשומשום פריך ומקבל צבע זהוב
טובלים בדיפ ונהנים. בתיאבון!

יול׳יס לאנץ׳ בוקס היא מסעדה טבעונית שנמצאת בחיפה. במסעדה מגישים ארוחות צהריים איכותיות וטריות על טהרת מזון מן הצומח. המנות מאופיינות בטעמים מהעולם עם נגיעות אמריקאיות. ניתן להזמין אוכל מוכן בהזמנה מראש. בנוסף, המקום מעביר סדנאות בישול ונותן שירותי קייטרינג. יעל מנור היא השף והבעלים של המקום.
Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה