תוספות

טבעות בצל

טבעות בצל טבעוניות

מתכון מושחת וטעים שלא מכינים כל יום. הן מוכנות בצ׳יק לכן אני ממליצה להכין אותן ומיד להגיש לשולחן, אם לא הן הופכות להיות מושי וזה לא להיט. חשוב לספוג את עודפי השמן היטב.

כמה הערות:

1. ניתן לשדרג אותן עם קטשופ, חרדל או תבלינים שאוהבים – להוסיף לבלילה ולערבב היטב.
2. ניסיתי להכין אותן עם פירורי לחם, זה לא נדבק כמו שצריך ולכן לא תרם למנה עצמה.
3. שידרגתם? אשמח אם תספרו לי בתגובות :)

מצרכים

2 בצלים קטנים-בינוניים
1/2 כוס בירה בהירה
1/2 כוס קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

חותכים את הבצל לפרוסות, לא דקות מידי, ומפרידים לטבעות. בקערה מערבבים את הבירה והקמח, היטב, עד שנוצרת בלילה. ממליחים ומפלפלים – רצוי לשים טיפה יותר מלח ממה שרגילים. מחממים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן חם טובלים טבעת בצל בבלילה ומניחים בשמן החם. מטגנים כדקה מכל צד, מוציאים למסננת מרופדת בנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם כל שאר הטבעות.

בתיאבון!

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

2 תגובות

השאר תגובה