מתכונים למנות עיקריות

חביתת עדשים אדומות

חביתה טבעונית מקמח עדשים אדומות

חביתה טבעונית מקמח עדשים אדומות, בצל ועשבי תיבול

מרכיבים

3/4 כוס קמח עדשים אדומות
3/4 כוס מים
בצל קטן קצוץ דק
חופן עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם: פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום ושמיר
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

בקערה מערבבים היטב את קמח העדשים אדומות עם המים.
מערבבים היטב עד שאין גושים.
מוסיפים את עשבי התיבול, המלח והפלפל, ומערבבים.
מטגנים במחבת את הבצל וכשהוא מזהיב מוסיפים אליו את תוכן הקערה.
מטגנים על אש נמוכה וממתינים עד שהצד התחתון מתייצב,
הופכים לצד השני ומטגנים אותו גם עד להתייצבות.

מגישים לצד סלט ירקות טרי.
בתיאבון!

[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה