מתכונים לגבינות

גבינת קשיו

גבינת קשיו בסיסית“גבינת” קשיו בסיסית לבנבנה, קלה להכנה.

מצרכים

כוס קשיו טבעי
מים
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית כתית מעולה
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

משרים את הקשיו בקערה עם הרבה מים לארבע עד שמונה שעות, בטמפרטורת החדר.
מסננים ושוטפים את הקשיו, ושמים בבלנדר.
מוסיפים מים לכשליש מגובה הקשיו בבלנדר, את מיץ הלימון השמן והמלח ומבלנדרים למרקם של גבינה.
טועמים ומוסיפים מלח או לימון לפי הטעם

*נהדר לאכילה על פרוסת חלה טרייה, פרוסת עגבניה אדומה ופלפל גרוס טרי.

אופציות נוספות:
אפשר להוסיף חופן של עשבי תיבול לפי הטעם כמו: בזיליקום, זעתר, פטרוזיליה, שמיר.
אפשר להוסיף שום, בצל מטוגן, זיתים.
אפשר להוסיף פחות או יותר מים למרקם על פי הטעם האישי.
מחזיק כמה ימים בקירור בצנצנת סגורה.

Loading💓 הוסף מתכון למועדפים

13 תגובות

השאר תגובה