13 מתכונים להכנת חביתה טבעונית מבלי לשבור אפילו ביצה אחת

“בשביל להכין חביתה צריך לשבור כמה ביצים”, זה ביטוי שאומר שכדי להרוויח משהו, אתה צריך להקריב משהו. כמה סימלי זה שבשביל להכין חביתה טבעונית לא צריך להקריב כלום?
קבלו עשרה מתכונים שיוכיחו לכם את זה, וישדרגו לכם את ארוחת הבוקר (או הערב, אם אתם מעדיפים): חביתות חומוס, חביתות חומוס, מקושקשת טופו, פריטטות ואומלט אחד. שיהיה בתיאבון!

מקושקשת טופו

צפו במתכון המלא של “מבשלים מחוץ לקופסא” ›

אומלט חומוס-תירס

אומלט חומוס-תירס

חביתת עדשים אדומות עבה

חביתת עדשים אדומות עבה

פריטטה עשירה בירקות

פריטטה עשירה בירקות

חביתת עדשים כתומות ובצל סגול

חביתת עדשים כתומות ובצל סגול

חביתת זוקיני לימוני וזרעי כוסברה

חביתת זוקיני לימוני וזרעי כוסברה

חביתת חומוס עם פלפלים

חביתת חומוס עם פלפלים

חביתת עדשים כתומות

חביתת עדשים כתומות

אהבתם? שתפו:

אולי גם הרשימות האלה יעניינו אותך...

6 תגובות

      • [email protected] says:

        וואלה!!

  • א, ואת ממש חמודה! כול הכבוד אל ההשקעה בסרטונים ומתכונים! כשיהיה זמן אכין משהוא לפי המתכון שלך ואספר איך יצא :)

  • הוידאו על המקושקשת חובבני ברמות. חבל.
    ואגב – אין שום קשר בין הדבר הזה לחביתה מקושקשת, חבל לקרוא לזה ככה. זה יותר בכיוון של פשטידה מפוררת. מוכרח להודות שזה גם לא ממש מעורר תאבון (אולי רק אצל כמה נטולי-יכולות-מטבח שבשבילם באופן יחסי זה מרשים).
    אוכל טבעוני לא חייב להראות כאילו הרימו אותו עם שפכטל מהרצפה.

השאר תגובה