מתכונים למנות עיקריות

אטריות אורז חום מסולסלות עם ירקות

אטריות אורז מסולסלות עם בצל, פלפלים, פטריות וקישוא

אטריות אורז חום מסולסלות עם ירקות ללא גלוטן.

מרכיבים

בצל גדול חתוך לרצועות
שמן זית כתית מעולה לטיגון הבצל
גזר גדול, חתוך למקלות
פלפל אדום גדול, חתוך לרצועות
פלפל צהוב גדול, חתוך לרצועות
סלסלת פטריות לבנות, חתוכות לפרוסות
קישוא גדול חתוך לקוביות
2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
פלפל גרוס לפי הטעם
250 גרם אטריות אורז חום מסולסלות

אופן ההכנה

במחבת רחבה מטגנים את רצועות הבצל לכ10 דקות עד התרככות.
מוסיפים למחבת את הגזר, הפלפלים, הפטריות והקישוא וממשיכים לטגן לעוד כרבע שעה במכסה סגור, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים למחבת את רוטב הסויה והפלפל.
מבשלים בסיר את אטריות האורז, לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים אותן למחבת עם הירקות.
מערבבים הכל יחד, מגישים ואוכלים חם.
בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה